Била нам је велика част да прву радну посјету министар пољопривреде Стијовић Александар обави у нашој општини. На одржаном састанку са општинским руководством договорен је велики број пројеката који су од великог значаја за нашу Општину.

Званичном посјетом министра Стијовића дефинисани су одређени кораци даљег развоја пољопривреде и одрживог развоја у Андријевици. На данашњем састанку договорено је да се настави са реализацијом Куће воћа. Министар Стијовић нас је охрабрио да су већ опредијељена средства за производну технологију Куће воћа, он се такође нада да ћемо до јуна мјесеца имати инсталирану технологију и опремљен објекат како би се могло почети са производњом.Поред тог пројекта општинско руководство је иницирало санирање путне инфраструктуре, као и водоводне мреже у сеоским дјеловима и руралним подручијима.

 Општина Андријевица је кандидовала четири сеоска водовода који су извјестни да ће проћи у плану сеоских водовода Министарстава пољопривреде, шумарства и водопривреде за 2021. годину. Такође ће се кандидовати пројекти за путну инфраструктуру.

На састанку је разговарано и о развојним потенцијалима општине Андријевица у областима сточарства, биљне и органске производње хране.Разговарано је о новим засадима плантажа малине, а нове субвенције ће бити на производњу јагоде