РеЛОаД конкурс за кластер Заједно за сјевер (поновљени конкурс 2022) – Финална бодовна листа (09.11.2022)

У наставку текста можете наћи линк са финалном бодовном листом за поновљени конкурс 2022 РеЛОаД 2 за кластер „Заједно за сјевер“ који чине Општина Беране и Општина Андријевица.

Линк са финалном бодовном листом.


 

НЕДОСТАЈУЋА ДОКУМЕНТАЦИЈА И ДИСКВАЛИФИКОВАНИ ПРОЈЕКТИ Заједно за сјевер ФИНАЛ


 

ПОНОВЉЕНИ КОНКУРС НЕВЛАДИНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА
ЗА ПРЕДАЈУ ПРИЈЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА
У СКЛОПУ РЕГИОНАЛНОГ ПРОГРАМА ЛОКАЛНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ 2 (РеЛОаД2)

 


 

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na ReLOaD2 prezentaciju: Predstavljanje nalaza Istraživanja o politikama i percepcijama mladih u 15 opština koje učestvuju u Programu, sa posebnom pažnjom na predstavljanje nalaza i preporuka za Opštinu Andrijevica.

Prezentacija će se održati 13. juna 2022. godine, sa početkom u 13.00 sati, u Centru za kulturu u Andrijevici. Prezentacija će trajati oko sat i po vremena.

Istraživanje o percepcijama mladih i lokalnim omladinskim politikama, koje će biti predstavljeno na Konferenciji, je rezultat višemjesečnog rada sa mladima i lokalnim partnerima da se što bolje identifikuju potrebe mladih sa jedne strane, ali i trenutna ponuda sadržaja, usluga i mogućnosti za mlade na lokalnom nivou.

Istraživanje nudi i jasne preporuke za institucije, opštine i duge aktere na lokalnom nivou, u pravcu unapređenja ambijenta za aktivnije učešće mladih, poboljšanje usluga, mogućnosti za zapošljavanje, kvalitetniju organizaciju sadržaja za provođenje slobodnog vremena i slično. Istraživanje možete preuzeti putem ovog linka .

Prezentacija će biti interaktivnog karaktera, što znači da će učešće uzeti i sami mladi i biće im omogućeno da daju sugestije i postavljaju pitanja donosiocima političkih odluka.

Molim vas da zbog ograničenog broja mjesta potvrdite svoje učešće  do petka, 10. juna, do 12 sati, putem emaila na [email protected] .

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdaćno vas pozdravljam,

Dženana Šćekić

РеЛОаД конкурс за кластер Заједно за сјевер (први конкурс) – Финална бодовна листа

На овом линку можете преузети Финалну бодовну листу