Novčana nagrada Igoru Radojeviću sa humanost i hrabrost

Delegacija opštine Andrijevica u sastavu, Predsjednik Srđan Mašović, potpredsjednik Slavko Stijović i savjetnik predsjednika Miodrag Ivanović, primili su našeg  rukometnog  reprezentativca i sugrađanina  Igora Radojevića i uručili mu novčanu nagradu zato što je pokazao humanost i hrabrost, na način što je u gradu Egeru spasao život jednom čovjeku, tako što ga je izvukao iz hladnog jezera.

Uručujući mu nagradu Predsjednik je istakao da je u pitanju hrabar i požrtvovan čin, učinjen od mladog  čovjeka, koji dovoljno govori o njemu  kao izgrađenoj, savjesnoj i vaspitanoj osobi.

Potpredsjednik je istakao da je Radojević  pokazao vrijednost  koju nosi sa sobom i stečeno kućno vaspitanje.

Savjetnik Ivanović je povodom ove prilike istakao da je naš reprezentativac, pokazao  moral i hrabrost, najveću vrlinu koju čovjek može da ima, kao i da je, ne  štedeći se učinio ono što bi svaki čovjek trebao da čini.

Radojević se zahvalio delegaciji na prijemu i istakao je  da mu nagrada puno znači,  kao i da predstavlja podršku za buduća humana djela.

Na predstojećem evropskom prvenstvu našem sugrađaninu želimo puno uspjeha, da zablista na prvenstvu i da na pravi način predstavlja Državu Crnu Goru i našu Andrijevicu.