Поштовани,

Са великим задовољством вас позивамо на РеЛОаД2 презентацију: Представљање налаза Истраживања о политикама и перцепцијама младих у 15 општина које учествују у Програму, са посебном пажњом на представљање налаза и препорука за Општину Андријевица.

Презентација ће се одржати 13. јуна 2022. године, са почетком у 13.00 сати, у Центру за културу у Андријевици. Презентација ће трајати око сат и по времена.

Позивно писмо можете преузети на овом линку.

Истраживање о перцепцијама младих и локалним омладинским политикама, које ће бити представљено на Конференцији, је резултат вишемјесечног рада са младима и локалним партнерима да се што боље идентификују потребе младих са једне стране, али и тренутна понуда садржаја, услуга и могућности за младе на локалном нивоу.

Истраживање нуди и јасне препоруке за институције, општине и дуге актере на локалном нивоу, у правцу унапређења амбијента за активније учешће младих, побољшање услуга, могућности за запошљавање, квалитетнију организацију садржаја за провођење слободног времена и слично. Истраживање можете преузети путем овог линка .

Презентација ће бити интерактивног карактера, што значи да ће учешће узети и сами млади и биће им омогућено да дају сугестије и постављају питања доносиоцима политичких одлука.

Молим вас да због ограниченог броја мјеста потврдите своје учешће  до петка, 10. јуна, до 12 сати, путем емаила на [email protected].

У нади да ћете се одазвати нашем позиву, срдачно вас поздрављам,

Џенана Шћекић