Породица Ћировић живи у селу Краље код Андријевице, које је смјештено у средишту три планине: Комови, Бјеласица и Проклетије.  Породица Ћировић у којој живе три генерације је регистровалa прво сеоско домаћинство.

Имање се простире на око четири хектара и на њему се налази воћњак, пашњак, башта, питка изворска вода, гај, породична кућа и посебно уређена колиба у традиционалном стилу ( са малим породичним рестораном) за госте.

У породици Ћировић се традиционално баве пољопривредом и сточарством. Посједују воћњак   (јабука, крушка, шљива, трешња, дуња) и башту ( кромпир, кукуруз и друге културе). Посједују мањи сточни фонд и производе, месо, итд. Ово домаћинство је познато по припреми домаћих јела на традиционалан начин.

 Сеоско домаћинство Краљска колиба је идеално мјесто за одмор за  љубитеље природе. А за   само пола сата вожње може се стићи до Регионалног парка природе Комови или Националних паркова Бјеласица и Проклетије. У ближој и даљој околини су бројне пјешачке стазе, планинарске и бициклистичке маркиране руте (стазе).