Ових дана настављени су радови на изградњи цркве у селу Кошутиће, удаљеном на око осам километара од Андријевице. Мјештани подсјећају да се на локалитету гдје се гради поменута црква налазио древни манастир Чечево за кога записи говоре да је уништен у другој половини 15. вијека, падом града Бихора и продором Турака у Поломље. Нагласили су да је након израде главног пројекта и ојачавања старих темеља  сазидан обод цркве и да је одрађен бетонски дио кровне конструкције. Наводе да се тренутно ради на постављању бакарног крова.

– Подигли смо зидове цркве и то на старим темељима страдалог манастира, поштујући постојеће габарите древне светиње.Такође, на објекту је стављенa бетонска кровна конструкција. У међувремену набавили смо дрвене елементе и бакарне табле како би светињу укровили онако како то пројекат предвиђа. Радови на постављању крова су у току, уз наду да ће људи добре воље, уз помоћ Бога, у наредном периоду дати пуни допринос да ова светиња засија пуним сјајем – наводе мјештани Кошутића, подсјећајући да се овдје некада налазио један од најстаријих храмова у Лимској долини.

Владика Јоаникије је, приликом славе цркве у Кошутићима посвећене празнику Полагања Ризе Пресвете Богородице, позвао мјештане и окупљене вјернике да слогом и заједништвом наставе изградњу новог храма започетог на темељима старе светиње, која има изузетан историјски значај.