Василије Лалошевић данас је угостио делегацију општине Андријевица, односно предсједника општине Жељка Ћулафића, потпредсједника општине Веска Ракетића и посланика Драгана Вукића


У разговору је Лалошевић истакао да ће Управа за спорт и младе, кроз блиску сарадњу са локалним самоуправама, континуирано радити на унапређењу услова у њима и то у циљу обезбјеђивања неопходне подршке омладини и спортистима из свих црногорских регија који имају право да равноправно развијају своје капацитете и жеље. Директор је такође нагласио да је у претходном периоду институција на чијем је сада челу, у Андријевици суфинансирала изградњу трибина на терену ФК “Комови”.
За те намјене опредијељена су средства у износу од 20,3 хиљаде еура.
А било је ријечи о реконструкцији школске спортске хале у Андријевици, како би се стекли услови да рукометаши „Комова“ тренирају у свом граду и играју утакмице пред својом публиком.
Лалошевић је казао да ће се Управа за спорт и младе увијек трудити да иницира овакве и сличне идеје, али да се други државни органи морају укључити
„Развој спортске инфраструктуре један је од кључних приоритета Управе за спорт и младе. Од колосалног је значаја разумјети да спортисти морају добити адекватне услове да би у складу са истим могли и напредовати. Наши спортисти су Црној Гори увијек доносили највеће радости, те самим тим имамо дужност да им узвратимо у ништа мањој мјери“, казао је Лалошевић.
Управа за спорт и младе, када је у питању омлдинска политика, остаје при свом дугорочном циљу да омогући омладини приступ свим аспектима социјалног, друштвеног и политичког живота те да тако унаприједи њихове услове.

Jедно од питања које се иницирало током разговора јесте отварање Омладинског клуба у Андријевици каже се у саопштењу.