Предсједник општине Андријевица Жељко Ћулафић угостио је Министра спорта и младих господина Василија Лалошевића и генералног директора Директората за спорт Зорана Јојића који су боравили данас у радној посјети општини Андријевица.

Састанку су присуствовали и Владимир Војводић, самостални савјетник у Дирекцији за спортску инфраструктуру и Јаков Куч, службеник за јавне набавке општине Андријевица.

Имајући у виду да се општина Андријевица суочава са проблемом недостатка спортске сале, због чега су спортисти из ове општине били принуђени да за потребе одржавања тренинга и утакмица путују у друге општине, Министарство је за реализацију пројекта изградње балон сале опредијелило финансијску подршку у износу од 50.000€.

Након што се створе неопходни преуслови, очекује се да Управа за капиталне пројекте током другог квартала крене у процедуру реализације овог веома значајног пројекта.

Након састанка предсједник Ћулафић и министар Лалошевић  обишли су простор градске теретане, за који је у претходном периоду Општини Андријевица опредјељена финансијска помоћ у износу од 15.000 еура.

Договорен је наставак подршке у виду набавке недостајућих справа и реквизита.