Предсједник и потпредсједник општине Жељко Ћулафић и Веско Ракетић били су у званичној посјети општини Будва, гдје их је угостио предсједник те општине Марко Бато Царевић.

На састанку је договорена међуопштинска сарадња, која ће се огледати у унапређењу у свим сегментима друштва, а поготово у туризму и пољопривреди.

Потпредсједник општине Веско Pакетић захвалио се предсједнику Царевићу на пријему, и посебно истакао важност сарадње и комуникације између градова и општина која, по његовом мишљењу, мора бити интензивнија.

„Желимо да са Будвом као најразвијенијом Oпштином успоставимо једну дугорочну, плодну и успјешну сарадњу у свим областима живота , за успјех и једних и других грађана“, казао је приликом посјете потпредсједник општине Веско Rакетић.

Пpeдсједник општине Будва Марко Бато Царевић се, прије свега, захвалио још једном грађанима Андријевице на пруженој подршци у претходном периоду, током низа турбулентних дешавања у Будви.

Предсједник Царевић указао је на природна богатства сјевера и неопходност његове даље туристичке валоризације као и на важност равномјерног економског развоја.

„Наставит ћемо добру сарадњу са општином Андријевица, размјењујући искуства везана како за љетњи тако и за зимски туризам, као и све оно што сјевер нуди као велики потенцијал“, истакао је предсједник Царевић.