ЦЕДИС ДОНИРАО ВОЗИЛA ДОМУ ЗДРАВЉА И ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ

Црногорски електродистрибутивни систем донирао је аутомобил марке ДАЦИА ДУСТЕР ЈЗУ Дом здравља Андријевица, као и возило ЛАДА НИВА Туристичкој организацији Андријевице.

Донацију Дому здравља Андријевица уручио је у име ЦЕДИС-а извршни директор Владимир Чађеновић. “Подршка здравственом систему је један од наших пословних приоритета, па је данашња донација возила Дому здравља Андријевица само једна од активности којом ЦЕДИС подржава и помаже здравствене установе. Верујем да ће ова донација омогућити здравственим радницима да лакше стигну до пацијената који нијесу у могућности да дођу у Дом здравља и на тај начин им пруже потребну здравствену његу“, истакао је Чађеновић.

Директор Дома здравља Андријевица спец.др Југослав Рачић изразио је задовољство због успостављања сарадње са ЦЕДИС-ом и подршке која им је пружена у донацији возила. “Драго нам је што је ЦЕДИС препознао нашу потребу и донирао нам путничко возило чија употреба ће омогућити бржу и ефикаснију доступност патронажних екипа становницима Андријевице. Имајући у виду разуђеност и територију наше општине, али и обим посла, ова донација ће допринијети ефикаснијој и квалитетнијој здравственој услузи патронажне службе. Посебно бих се захвалио извршном директору Чађеновићу који је имао разумијевања за наше потребе, јер овакве подршке су нам јако значајне зато што доприносе стварању услова за квалитетније пружање здравствених услуга. Надам се да ће примјер ЦЕДИС-а слиједити и друге компаније”, нагласио је Рачић.

Извршни директор ЦЕДИС-а Владимир Чађеновић уручио је кључеве возила марке ЛАДА НИВА директору Туристичке организације Андријевица Бранку Ђукићу.