Захваљујући средствима Општине Андријевица и доприносима мјештана, започета је санација оштећеног моста у Краљима, који, преко ријеке Краљштице, повезује Обло Брдо са градом. Санација подразумијева проширење постојеће платформе моста, изградњу ограде, ојачавање стопа и бетонирање газишта. Мјештани истичу да ће се на овај начин обезбиједити несметан пролазак и пјешака и моторних возила преко моста, чија поправка изискује издвајања од око 8.000 еура.

-Знамо да се ради о значајној инвестицији, али људски животи морају да буду на првом мјесту, тим прије кад се зна да на овом потезу циркулише значајан број и возила и пјешака. Зато смо, прије свега из безбједоносних разлога, покренули акцију санације моста. Та акција се приводи крају, тако да ћемо убрзо имати одговарајући мост који гарантује несметан пролазак како пјешацима, тако и путничким и теретним возилима – казао је предсједник мјесне заједнице Краље Милутин Ђурковић.

Радове у Краљима обишао је и предсједник општине Андријевица Жељко Ћулафић, рекавши да ће локална управа, у складу са својим могућностима, увијек позитивно одговарати на захтјеве који долазе из мјесних заједница.

Комунални инспектор је још прије осам мјесеци донио рјешење којим се преко поменутог моста забрањује пролаз моторним возилима.

-Мјештани су 1973. године изградили мост који је касније дорађиван. Међутим,  услед проласка тешких камиона дошло до оштећења моста. Тако се више од пола године саобраћај на овом мјесту одвијао са великим ризиком. Зато нас посебно радује што се овај проблем, уз помоћ Општине, рјешава на одговарајући начин – истакли су мјештани.